Vi venter hvalpe

Vi venter golden-hvalpe – opdateret

Vi er helt sikre på, at Abi venter hvalpe og vi er bare SÅ spændte …

23. september 2020

Går alt som vi forventer, så bliver hvalpene født omkring den 29. oktober og bliver så klar til at flytte til de nye hjem ved juletid. Sikke en julegave!

Hvalpenes stamtavle kan du se her: Abi og Blazer’s hvalpe

Abi’s udkårne er Glenn Mhors Blazer.

Vi skal have hvalpe
Her ses Glenn Mhor’s Blazer ved finalen i Vinderklasse på prøven ved Svansømosegård i august 2020.

 

Køb af hvalp

Der er nu mulighed for at blive skrevet op til en hvalp, dog uden en garanti for, at man kan købe en, da vi forbeholder os ret til at vælge blandt de interesserede købere.

Vores erfaring med Working Golden er, at de nemme familiehunde. Både Abi og Blazer har en “tænd og sluk knap”, alt efter hvor de befinder sig.

Vi har som nævnt stor glæde af Abi. Hun bliver trænet med hver dag. Og vi vil vægte de købere, som vil lave noget aktivt med hvalpene. Det kan være eftersøg, spor, jagt, eftersøgnings- eller besøgshund m.m.

Vi vil selvfølgelig bestræbe os på hurtigst muligt, at give interesserede købere besked, når hvalpene er kommet til verden.

Når hvalpene er født, vil vi oprette en lukket facebook-gruppe, så hvalpene hele tiden kan følges.

Sundhed

Det er dyrt,at anskaffe sig en hvalp. Men det kan blive endnu dyrere, hvis der skulle opstå sygdom. Operationer kan løbe op i tusindvis af kroner. 

Vi har taget den beslutning, at der skal fremvises kvittering på, at man har lavet en sygeforsikring på hvalpen i enten Agria eller Dyrekassen, da begge selskaber er dyreforsikringer. Det koster måske et par tusinde, men kan hurtigt tjene sig ind, hvis uheldet er ude.


Abi og Blazer på deres date.

Abi og Blazer

29. september 2020

Abi er nu 33 dage henne i sin drægtighed.

Hun virker utrolig tilpas – bortset fra morgenkvalme. Hun ligger en del på ryggen og “kroger” sig i en kurv eller på gulvet.

Hun er blevet endnu mere “talende” og elsker kæl. Hun er bare en oplevelse og vi nyder hende i fulde drag.

 

15. oktober 2020

Der er nu under 14 dage til fødslen, og Abi er begyndt at blive besværet af sin efterhånden store mave.

Fredag den 16. oktober får vi lavet et røntgen af hende – det bliver spændende at se, hvor mange hvalpe vi kan forvente.

 

18. oktober 2020

Så blev Abi scannet og der blev også lavet røntgen. Dyrlægen havde dog svært ved at se, hvor mange hvalpe der er – de ligger mildt sagt oven i hinanden derinde. Der er helt sikkert 6 hvalpe – men måske er der flere. Så vi må have tålmodighed de næste 12 dage – så får vi syn for sagen.

 

26. oktober 2020

Nu går vi ind i den sidste uge. Abi hviler sig meget, og der er ikke meget krudt i hende. Hun skal fortsat lokkes til at spise, da hun har meget kvalme, når hvalpene fylder så meget, som de gør. Nu kan man se, at hendes maveskind buler, og vi har efterhånden svært ved at forstå, hvis der virkelig kun er 6-7 hvalpe.

 

29. oktober 2020

Så fik Abi 9 dejlige hvalpe – sikke en overraskelse. 4 tæver og 5 hanner.

Abi med hvalpe

Del hvor du ønsker

Comments are closed.